Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1200g1020kcal216g0g15.6g0g
Kevytmaito (Valio)1000g460kcal32g48g15g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly150g539kcal19.5g103.5g4.5g15g
Oivariini, juokseva, rasvaseos150g1080kcal0.7g0.7g120g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)150g390kcal39g2.2g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g7369kcal646.2g359g364.4g61.2g
Valittu annoskoko3290g3685kcal323.1g179.5g182.2g30.6g
Annoskoko puolitettuna1645g1842kcal161.6g89.8g91.1g15.3g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956