Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka240g204kcal43.2g0g3.1g0g
Kevytmaito (Valio)200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly30g108kcal3.9g20.7g0.9g3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.1g0.1g24g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)30g78kcal7.8g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g1474kcal129.2g71.8g72.8g12.2g
Valittu annoskoko658g737kcal64.6g35.9g36.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna329g369kcal32.3g18g18.2g3.1g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956