Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka360g306kcal64.8g0g4.7g0g
Kevytmaito (Valio)300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly45g162kcal5.8g31g1.3g4.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Parsakaali brokkoli 90g32kcal4.2g1.8g0.3g2.2g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)45g117kcal11.7g0.7g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g2211kcal193.8g107.8g109.2g18.2g
Valittu annoskoko987g1105kcal96.9g53.9g54.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna494g553kcal48.5g27g27.3g4.6g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956