Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 390g788kcal49.9g1.2g65.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK420g672kcal88.2g1.3g378g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)75g248kcal20.2g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g3576kcal324.4g33.8g924.6g10.2g
Valittu annoskoko1185g1788kcal162.2g16.9g462.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna593g894kcal81.1g8.5g231.2g2.6g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832