Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 520g1050kcal66.5g1.7g87.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK560g896kcal117.6g1.7g504g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)100g330kcal27g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g4768kcal432.6g45.2g1232.8g13.6g
Valittu annoskoko1580g2384kcal216.3g22.6g616.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna790g1192kcal108.2g11.3g308.2g3.4g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832