Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 65g131kcal8.3g0.2g10.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK70g112kcal14.7g0.2g63g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)13g41kcal3.4g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g596kcal54.2g5.6g154g1.8g
Valittu annoskoko198g298kcal27.1g2.8g77g0.9g
Annoskoko puolitettuna99g149kcal13.6g1.4g38.5g0.5g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832