Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 1170g2363kcal149.6g3.7g197g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1260g2016kcal264.6g3.8g1134g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)225g743kcal60.7g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7110g10729kcal973.2g101.4g2773.6g30.6g
Valittu annoskoko3555g5365kcal486.6g50.7g1386.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna1778g2682kcal243.3g25.4g693.4g7.7g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832