Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 130g263kcal16.6g0.4g21.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK140g224kcal29.4g0.4g126g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)25g83kcal6.7g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g1192kcal108g11.2g308.2g3.4g
Valittu annoskoko395g596kcal54g5.6g154.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna198g298kcal27g2.8g77.1g0.9g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832