Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1052g1262kcal178.8g16.8g51.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)150g706kcal18g10.8g66.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%526g631kcal15.3g23.7g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g5199kcal424.2g102.6g340.4g0g
Valittu annoskoko1728g2600kcal212.1g51.3g170.2g0g
Annoskoko puolitettuna864g1300kcal106.1g25.7g85.1g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546