Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g117g140kcal19.9g1.9g5.7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)17g79kcal2g1.2g7.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%58g70kcal1.7g2.6g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g578kcal47.2g11.4g37.6g0g
Valittu annoskoko192g289kcal23.6g5.7g18.8g0g
Annoskoko puolitettuna96g144kcal11.8g2.9g9.4g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546