Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1169g1402kcal198.7g18.7g57.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)167g785kcal20g12g73.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%584g701kcal16.9g26.3g58.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g5777kcal471.2g114g378.4g0g
Valittu annoskoko1920g2888kcal235.6g57g189.2g0g
Annoskoko puolitettuna960g1444kcal117.8g28.5g94.6g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546