Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g1400g1680kcal238g22.4g68.6g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)200g940kcal24g14.4g88g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%700g840kcal20.3g31.5g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g6920kcal564.6g136.6g453.2g0g
Valittu annoskoko2300g3460kcal282.3g68.3g226.6g0g
Annoskoko puolitettuna1150g1730kcal141.2g34.2g113.3g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546