Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g350g420kcal59.5g5.6g17.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)50g235kcal6g3.6g22g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%175g210kcal5.1g7.9g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g1730kcal141.2g34.2g113.4g0g
Valittu annoskoko575g865kcal70.6g17.1g56.7g0g
Annoskoko puolitettuna288g433kcal35.3g8.6g28.4g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546