Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g468g561kcal79.5g7.5g22.9g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)67g314kcal8g4.8g29.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%234g281kcal6.8g10.5g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2311kcal188.6g45.6g151.4g0g
Valittu annoskoko768g1155kcal94.3g22.8g75.7g0g
Annoskoko puolitettuna384g578kcal47.2g11.4g37.9g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546