Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 120g13kcal0.7g1.7g0.1g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen264g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Paprika, punainen96g25kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka72g7.2kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)246g234kcal56.6g0g1.2g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%240g144kcal7.7g17g4.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6g5.7kcal0.1g1.1g0g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 420g231kcal6.7g55.4g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g1531kcal150.2g180.4g28.2g21.4g
Valittu annoskoko1470g765kcal75.1g90.2g14.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna735g383kcal37.6g45.1g7.1g5.4g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634