Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 140g15kcal0.8g2g0.1g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen308g62kcal1.8g11.7g0.9g4.3g
Paprika, punainen112g29kcal1g5.2g0.4g2.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka84g8.4kcal0.9g0.7g0.2g0.8g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)287g273kcal66g0g1.4g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%280g168kcal9g19.9g5.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7g6.7kcal0.1g1.3g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 490g270kcal7.8g64.6g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g1786kcal174.8g210.8g32.8g25g
Valittu annoskoko1715g893kcal87.4g105.4g16.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna858g446kcal43.7g52.7g8.2g6.3g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634