Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 180g20kcal1g2.5g0.2g1.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen396g79kcal2.4g15g1.2g5.5g
Paprika, punainen144g37kcal1.3g6.6g0.6g2.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka108g11kcal1.2g0.9g0.2g1.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)369g351kcal84.9g0g1.8g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%360g216kcal11.5g25.6g7.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g9g8.6kcal0.1g1.6g0g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 630g347kcal10.1g83g1.1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g2296kcal225g270.4g42.6g32.4g
Valittu annoskoko2205g1148kcal112.5g135.2g21.3g16.2g
Annoskoko puolitettuna1103g574kcal56.3g67.6g10.7g8.1g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634