Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 200g22kcal1.1g2.8g0.2g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen440g88kcal2.6g16.7g1.3g6.2g
Paprika, punainen160g41kcal1.4g7.4g0.6g3.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka120g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)410g390kcal94.3g0g2g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%400g240kcal12.8g28.4g8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.8g0g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 700g385kcal11.2g92.3g1.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g2551kcal249.6g300.8g47g36g
Valittu annoskoko2450g1276kcal124.8g150.4g23.5g18g
Annoskoko puolitettuna1225g638kcal62.4g75.2g11.8g9g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634