Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 50g5.5kcal0.3g0.7g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen110g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka30g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)103g97kcal23.6g0g0.5g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%100g60kcal3.2g7.1g2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.5g2.4kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 175g96kcal2.8g23.1g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g638kcal62.6g75.2g12g9g
Valittu annoskoko613g319kcal31.3g37.6g6g4.5g
Annoskoko puolitettuna306g160kcal15.7g18.8g3g2.3g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634