Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 80g8.7kcal0.4g1.1g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen176g35kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Paprika, punainen64g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka48g4.8kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)164g156kcal37.7g0g0.8g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%160g96kcal5.1g11.4g3.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4g3.8kcal0g0.7g0g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 280g154kcal4.5g36.9g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g1020kcal99.8g120.2g19g14.6g
Valittu annoskoko980g510kcal49.9g60.1g9.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna490g255kcal25g30.1g4.8g3.7g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634