Kebab(karppaus.info)

Sekoita mausteet keskenään ja lisää jauheliha.

Sekoita ainekset hyvin.

Vaivaa taikinaa 10-15 minuuttia, jotta ilma poistuisi taikinasta.

Muotoile taikinasta n. 10 cm vahvuinen tanko ja puristele siitä ilmat pois.

Kääri tanko kaksinkertaisella foliolla tiukasti ja tee muutama reikä tangon päähän jotta ylimääräinen neste pääsee poistumaan.

Paista tankoa 100 asteessa n. 4 tuntia ja anna vetäytyä sen jälkeen n. 15 minuuttia, jotta se olisi helposti leikattavaa.

Ja eikun syömään.

Mausteita omien mieltymysten mukaan.

Toki muutakin lihaa voi käyttää (saa rasvaisempaa) mutta mulla sattui tällä kertaa olemaan tätä pakastimessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1482 grammaa

Makes

Janiniemela sanoi...

Ihan jeesm utta maistu enimmäkseen murekkeelle

sunnuntai 27.01.2013 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9447g15682kcal1794.9g0g944.7g0g
Aromisuola (5g)270g151kcal1.9g28.3g3g5.7g
Oliiviöljy 182g1611kcal0g0g182.2g0g
Mustapippuri 101g283kcal11g38.8g3.3g26.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35454kcal3615.6g134.2g2266.4g65g
Valittu annoskoko10000g17727kcal1807.8g67.1g1133.2g32.5g
Annoskoko puolitettuna5000g8864kcal903.9g33.6g566.6g16.3g
Arvot/100g100g177kcal18.1g0.7g11.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192232