Kebab(karppaus.info)

Sekoita mausteet keskenään ja lisää jauheliha.

Sekoita ainekset hyvin.

Vaivaa taikinaa 10-15 minuuttia, jotta ilma poistuisi taikinasta.

Muotoile taikinasta n. 10 cm vahvuinen tanko ja puristele siitä ilmat pois.

Kääri tanko kaksinkertaisella foliolla tiukasti ja tee muutama reikä tangon päähän jotta ylimääräinen neste pääsee poistumaan.

Paista tankoa 100 asteessa n. 4 tuntia ja anna vetäytyä sen jälkeen n. 15 minuuttia, jotta se olisi helposti leikattavaa.

Ja eikun syömään.

Mausteita omien mieltymysten mukaan.

Toki muutakin lihaa voi käyttää (saa rasvaisempaa) mutta mulla sattui tällä kertaa olemaan tätä pakastimessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1482 grammaa

Makes

Janiniemela sanoi...

Ihan jeesm utta maistu enimmäkseen murekkeelle

sunnuntai 27.01.2013 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Aromisuola (5g)80g45kcal0.6g8.4g0.9g1.7g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5928g10508kcal1071.8g39.8g671.8g19.4g
Valittu annoskoko2964g5254kcal535.9g19.9g335.9g9.7g
Annoskoko puolitettuna1482g2627kcal268g10g168g4.9g
Arvot/100g100g177kcal18.1g0.7g11.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192232