Kebab(karppaus.info)

Sekoita mausteet keskenään ja lisää jauheliha.

Sekoita ainekset hyvin.

Vaivaa taikinaa 10-15 minuuttia, jotta ilma poistuisi taikinasta.

Muotoile taikinasta n. 10 cm vahvuinen tanko ja puristele siitä ilmat pois.

Kääri tanko kaksinkertaisella foliolla tiukasti ja tee muutama reikä tangon päähän jotta ylimääräinen neste pääsee poistumaan.

Paista tankoa 100 asteessa n. 4 tuntia ja anna vetäytyä sen jälkeen n. 15 minuuttia, jotta se olisi helposti leikattavaa.

Ja eikun syömään.

Mausteita omien mieltymysten mukaan.

Toki muutakin lihaa voi käyttää (saa rasvaisempaa) mutta mulla sattui tällä kertaa olemaan tätä pakastimessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1482 grammaa

Makes

Janiniemela sanoi...

Ihan jeesm utta maistu enimmäkseen murekkeelle

sunnuntai 27.01.2013 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8400g13944kcal1596g0g840g0g
Aromisuola (5g)240g134kcal1.7g25.2g2.6g5g
Oliiviöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Mustapippuri 90g252kcal9.8g34.5g3g23.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17784g31526kcal3215g119.4g2015.2g57.8g
Valittu annoskoko8892g15763kcal1607.5g59.7g1007.6g28.9g
Annoskoko puolitettuna4446g7881kcal803.8g29.9g503.8g14.5g
Arvot/100g100g177kcal18.1g0.7g11.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192232