Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g300g749kcal44.9g3g62.9g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi127g605kcal14g1.3g61.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g300g105kcal3g20.4g1.5g4.2g
Salsa medium (Rainbow)97g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g45g148kcal0.9g1.1g15.7g0g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g3386kcal131.8g79.8g285.6g17.2g
Valittu annoskoko1176g1693kcal65.9g39.9g142.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna588g846kcal33g20g71.4g4.3g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274