Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g350g874kcal52.4g3.5g73.4g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi149g706kcal16.3g1.5g71.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g350g122kcal3.5g23.8g1.7g4.9g
Salsa medium (Rainbow)114g28kcal1.2g4.9g0.2g1.7g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g52g173kcal1g1.3g18.4g0g
Kesäkurpitsa262g45kcal1g6.6g1.6g1.8g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Chili paprika punainen8.7g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g3950kcal153.4g93.2g333.6g19.8g
Valittu annoskoko1372g1975kcal76.7g46.6g166.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna686g988kcal38.4g23.3g83.4g5g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274