Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g449g1124kcal67.4g4.5g94.4g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi191g907kcal21g1.9g91.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g449g157kcal4.5g30.6g2.2g6.3g
Salsa medium (Rainbow)146g37kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g67g223kcal1.3g1.7g23.6g0g
Kesäkurpitsa337g57kcal1.3g8.4g2g2.4g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g5079kcal197.6g119.6g428.8g25.6g
Valittu annoskoko1764g2539kcal98.8g59.8g214.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna882g1270kcal49.4g29.9g107.2g6.4g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274