Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g100g250kcal15g1g21g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi42g202kcal4.7g0.4g20.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g100g35kcal1g6.8g0.5g1.4g
Salsa medium (Rainbow)33g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g15g49kcal0.3g0.4g5.2g0g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1128kcal44g26.6g95.2g5.6g
Valittu annoskoko392g564kcal22g13.3g47.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna196g282kcal11g6.7g23.8g1.4g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274