Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g200g500kcal30g2g42g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi85g404kcal9.4g0.9g40.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g200g70kcal2g13.6g1g2.8g
Salsa medium (Rainbow)65g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g30g99kcal0.6g0.8g10.5g0g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.7g0.9g1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g2260kcal88.2g53.2g190.8g11.4g
Valittu annoskoko785g1130kcal44.1g26.6g95.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna393g565kcal22.1g13.3g47.7g2.9g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274