Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Valkuainen (100g)203g85kcal19.9g3g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g45g29kcal1.6g0.1g11.3g0g
Taloussuklaa, Fazer226g1162kcal8.8g126.3g67.7g12g
Vispikerma Flora 20%564g1241kcal16.9g28.2g112.8g0g
Marianne suklaarakeet169g804kcal4.7g116.7g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g6818kcal119.4g549g464.4g24g
Valittu annoskoko1269g3409kcal59.7g274.5g232.2g12g
Annoskoko puolitettuna635g1705kcal29.9g137.3g116.1g6g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410