Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Valkuainen (100g)23g10kcal2.2g0.3g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5g3.2kcal0.2g0g1.3g0g
Taloussuklaa, Fazer25g129kcal1g14g7.5g1.3g
Vispikerma Flora 20%63g138kcal1.9g3.1g12.5g0g
Marianne suklaarakeet19g89kcal0.5g13g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g758kcal13.4g60.8g51.6g2.6g
Valittu annoskoko141g379kcal6.7g30.4g25.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna71g189kcal3.4g15.2g12.9g0.7g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.5g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410