Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Valkuainen (100g)226g95kcal22.1g3.4g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g50g32kcal1.8g0.1g12.5g0g
Taloussuklaa, Fazer251g1291kcal9.8g140.4g75.2g13.3g
Vispikerma Flora 20%627g1379kcal18.8g31.3g125.3g0g
Marianne suklaarakeet188g893kcal5.3g129.7g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g7576kcal132.8g610.2g515.8g26.6g
Valittu annoskoko1410g3788kcal66.4g305.1g257.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna705g1894kcal33.2g152.6g129g6.7g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410