Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Valkuainen (100g)360g151kcal35.3g5.4g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20g0g
Taloussuklaa, Fazer400g2060kcal15.6g224g120g21.2g
Vispikerma Flora 20%1000g2200kcal30g50g200g0g
Marianne suklaarakeet300g1425kcal8.4g207g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g12089kcal211.8g973.8g823.4g42.4g
Valittu annoskoko2250g6044kcal105.9g486.9g411.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna1125g3022kcal53g243.5g205.9g10.6g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410