Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Valkuainen (100g)45g19kcal4.4g0.7g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.4kcal0.4g0g2.5g0g
Taloussuklaa, Fazer50g258kcal2g28.1g15g2.7g
Vispikerma Flora 20%125g276kcal3.8g6.3g25.1g0g
Marianne suklaarakeet38g179kcal1.1g25.9g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g1515kcal26.8g122g103g5.4g
Valittu annoskoko282g758kcal13.4g61g51.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna141g379kcal6.7g30.5g25.8g1.4g
Arvot/100g100g269kcal4.8g21.6g18.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410