Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Valkuainen (100g)68g28kcal6.6g1g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g15g10kcal0.5g0g3.8g0g
Taloussuklaa, Fazer75g387kcal2.9g42.1g22.6g4g
Vispikerma Flora 20%188g414kcal5.6g9.4g37.6g0g
Marianne suklaarakeet56g268kcal1.6g38.9g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g2273kcal39.6g183g155g8g
Valittu annoskoko423g1136kcal19.8g91.5g77.5g4g
Annoskoko puolitettuna212g568kcal9.9g45.8g38.8g2g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410