Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Valkuainen (100g)90g38kcal8.8g1.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Taloussuklaa, Fazer100g515kcal3.9g56g30g5.3g
Vispikerma Flora 20%250g550kcal7.5g12.5g50g0g
Marianne suklaarakeet75g356kcal2.1g51.7g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g3022kcal52.8g243.2g205.8g10.6g
Valittu annoskoko563g1511kcal26.4g121.6g102.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna281g756kcal13.2g60.8g51.5g2.7g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410