Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Valkuainen (100g)113g47kcal11.1g1.7g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g25g16kcal0.9g0.1g6.3g0g
Taloussuklaa, Fazer125g646kcal4.9g70.2g37.6g6.6g
Vispikerma Flora 20%313g689kcal9.4g15.7g62.7g0g
Marianne suklaarakeet94g447kcal2.6g64.9g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g3788kcal66.4g305.4g258g13.2g
Valittu annoskoko705g1894kcal33.2g152.7g129g6.6g
Annoskoko puolitettuna353g947kcal16.6g76.4g64.5g3.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.7g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410