Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha525g872kcal99.8g0g52.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka28g248kcal0g0g28.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Punaviini, 12%94g79kcal0.3g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 225g182kcal3.5g37.9g0.1g6.8g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2850g3021kcal215.6g113.4g169.8g26.2g
Valittu annoskoko1425g1511kcal107.8g56.7g84.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna713g755kcal53.9g28.4g42.5g6.6g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267