Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha876g1454kcal166.4g0g87.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka47g413kcal0g0g46.9g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Punaviini, 12%156g131kcal0.5g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 375g304kcal5.9g63.2g0.2g11.3g
Kesäkurpitsa375g64kcal1.5g9.4g2.3g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4750g5035kcal359.4g189g283.4g43.2g
Valittu annoskoko2375g2517kcal179.7g94.5g141.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna1188g1259kcal89.9g47.3g70.9g10.8g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267