Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1051g1744kcal199.7g0g105.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka56g495kcal0g0g56.3g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Punaviini, 12%188g158kcal0.6g0.4g0g0g
Bataatti, kuorittu 450g365kcal7.1g75.8g0.2g13.5g
Kesäkurpitsa450g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5700g6041kcal431.6g226.8g339.8g52g
Valittu annoskoko2850g3021kcal215.8g113.4g169.9g26g
Annoskoko puolitettuna1425g1510kcal107.9g56.7g85g13g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267