Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1226g2035kcal232.9g0g122.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka66g578kcal0g0g65.7g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)44g4.8kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Punaviini, 12%219g184kcal0.7g0.4g0g0g
Bataatti, kuorittu 525g425kcal8.2g88.4g0.3g15.8g
Kesäkurpitsa525g89kcal2.1g13.1g3.2g3.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.2g20g1.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6650g7049kcal503.2g264.2g396.6g60.6g
Valittu annoskoko3325g3524kcal251.6g132.1g198.3g30.3g
Annoskoko puolitettuna1663g1762kcal125.8g66.1g99.2g15.2g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267