Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2326kcal266.2g0g140.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka75g661kcal0g0g75.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Punaviini, 12%250g210kcal0.8g0.5g0g0g
Bataatti, kuorittu 601g486kcal9.4g101.1g0.3g18g
Kesäkurpitsa601g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g601g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g8055kcal575.2g302.2g453g69g
Valittu annoskoko3800g4028kcal287.6g151.1g226.5g34.5g
Annoskoko puolitettuna1900g2014kcal143.8g75.6g113.3g17.3g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267