Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1576g2617kcal299.5g0g157.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka84g743kcal0g0g84.4g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)56g6.2kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Punaviini, 12%282g236kcal0.8g0.6g0g0g
Bataatti, kuorittu 676g547kcal10.6g113.7g0.3g20.3g
Kesäkurpitsa676g115kcal2.7g16.9g4.1g4.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g676g137kcal4.1g25.7g2g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8550g9062kcal646.8g340g509.4g77.8g
Valittu annoskoko4275g4531kcal323.4g170g254.7g38.9g
Annoskoko puolitettuna2138g2266kcal161.7g85g127.4g19.5g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267