Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka9g83kcal0g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Punaviini, 12%31g26kcal0.1g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 75g61kcal1.2g12.6g0g2.3g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1007kcal72g38g56.6g8.8g
Valittu annoskoko475g504kcal36g19g28.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna238g252kcal18g9.5g14.2g2.2g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267