Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1751g2907kcal332.8g0g175.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka94g826kcal0g0g93.8g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)63g6.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Punaviini, 12%313g263kcal0.9g0.6g0g0g
Bataatti, kuorittu 751g608kcal11.8g126.3g0.4g22.5g
Kesäkurpitsa751g128kcal3g18.8g4.5g5.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g751g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9500g10070kcal719g377.6g566g86.4g
Valittu annoskoko4750g5035kcal359.5g188.8g283g43.2g
Annoskoko puolitettuna2375g2517kcal179.8g94.4g141.5g21.6g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267