Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka19g165kcal0g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Punaviini, 12%63g53kcal0.2g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 150g121kcal2.4g25.2g0.1g4.5g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1898g2012kcal143.8g75.4g113.2g17.4g
Valittu annoskoko949g1006kcal71.9g37.7g56.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna475g503kcal36g18.9g28.3g4.4g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267