Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g55g243kcal4.2g36.9g8.8g2.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)18g126kcal0g0g14g0g
Liivatelehti, gelatiini3g11kcal2.6g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl38g23kcal1.4g1.9g0.9g0g
Maitorahka (Pirkka)125g83kcal15g5g0.4g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g7.5g30kcal0g6.4g0.4g0g
Vadelma 35g14kcal0.3g1.4g0.3g1.3g
Mustikka metsä- 20g8.8kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana601g1076kcal47.2g105.8g49.8g8.4g
Valittu annoskoko301g538kcal23.6g52.9g24.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna150g269kcal11.8g26.5g12.5g2.1g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475