Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g550g2431kcal41.8g368.5g88g22g
Voi (perinteinen meijerivoi)175g1260kcal0.2g0.2g140g0g
Liivatelehti, gelatiini30g105kcal25.7g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl375g225kcal14.2g18.7g9.4g0g
Maitorahka (Pirkka)1250g825kcal150g50g3.8g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g75g300kcal0.4g64.5g3.7g0g
Vadelma 350g144kcal3.5g14.3g2.8g12.9g
Mustikka metsä- 200g88kcal1g12.8g1.2g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6010g10755kcal473.6g1058g497.8g83g
Valittu annoskoko3005g5378kcal236.8g529g248.9g41.5g
Annoskoko puolitettuna1503g2689kcal118.4g264.5g124.5g20.8g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475