Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g660g2917kcal50.2g442.2g105.6g26.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)210g1512kcal0.2g0.2g168g0g
Liivatelehti, gelatiini36g126kcal30.8g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl450g270kcal17.1g22.5g11.2g0g
Maitorahka (Pirkka)1500g990kcal180g60g4.5g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g90g360kcal0.4g77.4g4.5g0g
Vadelma 420g173kcal4.2g17.2g3.4g15.5g
Mustikka metsä- 240g106kcal1.2g15.4g1.4g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7212g12906kcal568.2g1269.8g597.2g99.6g
Valittu annoskoko3606g6453kcal284.1g634.9g298.6g49.8g
Annoskoko puolitettuna1803g3227kcal142.1g317.5g149.3g24.9g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475