Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g990g4376kcal75.2g663.3g158.4g39.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)315g2268kcal0.3g0.3g252g0g
Liivatelehti, gelatiini54g189kcal46.2g0g0.1g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl675g405kcal25.6g33.7g16.9g0g
Maitorahka (Pirkka)2250g1485kcal270g90g6.8g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g135g540kcal0.7g116.1g6.7g0g
Vadelma 630g259kcal6.3g25.8g5g23.3g
Mustikka metsä- 360g159kcal1.8g23g2.2g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10818g19359kcal852.2g1904.4g896.2g149.6g
Valittu annoskoko5409g9680kcal426.1g952.2g448.1g74.8g
Annoskoko puolitettuna2705g4840kcal213.1g476.1g224.1g37.4g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475