Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g1100g4862kcal83.6g737g176g44g
Voi (perinteinen meijerivoi)350g2520kcal0.4g0.4g280g0g
Liivatelehti, gelatiini60g209kcal51.4g0g0.1g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl750g450kcal28.5g37.5g18.7g0g
Maitorahka (Pirkka)2500g1650kcal300g100g7.5g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g150g600kcal0.7g129g7.5g0g
Vadelma 700g288kcal7g28.7g5.6g25.9g
Mustikka metsä- 400g176kcal2g25.6g2.4g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12020g21510kcal947.2g2116.4g995.6g166.2g
Valittu annoskoko6010g10755kcal473.6g1058.2g497.8g83.1g
Annoskoko puolitettuna3005g5378kcal236.8g529.1g248.9g41.6g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475